Arkivsida

Årsmöte 2015-02-28

Tack så mycket Tyrone Haraldsson för 5 fantastiska år som ordförande

Tyrone. Foto: Jamina Loxly

Välkommen Emma Malmros som ny ordförande och ett stort lycka till.

Ordförande. Foto: Jamina Loxly

Jag är lyckligt lottad som får vara med och fatta beslut, lyssna, skratta och äta god mat med så många fantastiskt gäng människor. Med risk för att bli tjatig, HMS medlemar är helt enkelt bäst.

Det var roligt att så många kom på årsmötet i år. Efter en snabb öppning av Tyrone så tog Henrik Wachtmeister över som mötes ordförande och trofasta Östen Carlsson som sekreterare. Dom jobbade sig snabbt igenom möteshandlingarna och vi var klara på ca 50 minuter. Efter det delade klubben ut:

Årets förare – Marcus Jönsson
Årets Mc – Rasmus Dombernowsky
Årets funktionär – Jörgen Olsson
Årets ungdom – Kevin Olsson

Efter detta tackades Tyrone av. Mötet avslutades med många skratt tack vare Sven-Åke Magnusson och Göran Anderberg som pratade lite om sina erfarenheter och äventyr som förare både hemma och ute i Europa.

Sven-åke & Göran. Foto: Jamina Loxly

Efter mötet var det lite mingel innan vi satte oss till bords. Denna kväll bjöds det på skånskt smörgåsbord. Det var så klart både kall och varm mat samt ett stort efterätts bord. Jag tyckte att det var mycket gott och vad jag kunde se så tyckte alla andra det också.

Tack alla för en trevlig dag och kväll och ett stort tack till våra eminenta klubbmästare för ännu en lyckad tillställning.

Jamina Loxly

Arkiv 2015