Arkivsida

Dubbel seger på Mo i Rana

sidovagn. Foto: picman.co.uk

Jätte grattis till Dombernowsky

Sidovagns rapport Den 10 till 12 juli blev där kört Nordic Open Cup och Nordisk Mästerskap på Arctic Circle Raceway i Mo i Rana. Efter en lång tur dit, gick det inte als som det skulle.

Alt kom jo till att lyckas efter detta, bättra innan race och inte under. Seger i båda race 1 och 2. Super.

Det är något super speciellt, att köra så långt nord ut. Det kan inte beskrivas, det skall upplevas. Jag skulle vilja, at flera fick pröva detta. Enda nackdel, där är så jätte långt.

Den 15 – 17 maj, var där start på race år 2015, det blev hos Falkenbergs Motorklubb, de har efter många år, på nytt gått in i aktivitet med Classic och sidovagns race. Detta race är en del av den Nordiske serie som är mästerskap och en cup, samt del 1 av svensk cup.

På Falkenberg starter 2 Hyllinge sidovagnar och medlem Kim Caspersen alla i klass 8D. No 14 Patrik Svensson/Magnus Wallarvori, no 17 Rasmus Domernowsky/Krister Sandberg och Kim med no 38. lördag, Race i regn, alt är blöt och Rasmus är inte på hemmaplan under dissa omständigheter, Patrik vill inte gi sig, så alt, vad som kan hämtas blir hämtat, och han kommer in på pallplats som 3. Rasmus blir hänvisat till en 4 placering, vilket jo är bra efter omständigheterna. Söndag kommer solen fram, och alt är jo mycket bättre i sol. Där blev et tät race mellan de första 3. Alla medlem av HMS. Resultat blir 1 Rasmus, 2 Kim och 3 Patrik.

På Våler var Patrik, som ene från HMS, han fick kört sig till dobbla pallplats, i race 1 med en 3 placering, bättre i race 2 som no 2. Super Bra. Poäng till Nordic Open.

Tränings dag på Knutstorp den 29 maj.

Sidovagnsgruppen i HMS tackar till alla funktionär som kom och hjälpte till, samt en speciell hälsning till Kicki. Vi tackar! för ett bra samarbete och ser fram till 2016, med flera träningar samt race på Knutstorp.

Ut över race! har där i 2015 vårat vist sidovagn från HMS ved flera event sist i Danmark på Roskilde Ring.

2015 ser ut som et super bra år, med goda poäng i Nordisk Mästerskap, Nordisk Open samt Svenska Cup. Vilka finna pallplatser. Grattis till alla.

Sidovagnsrepresentant
Bende Press
Tack! picman.co.uk, at jag fick foto från Mo i Rana.

Arkiv 2015