HMS News

Information om träningsdagar med tävlingsbil

Träningsdag. Foto: Jörgen Olsson

Nedan finner ni information om vad som krävs för att få köra på våra träningsdagar med bil. Ni hittar också priserna vid våra träningstillfälle. Varmt välkomna till dagar med nyttig träning, kul racingstämmning och snack.Det är endast tillåtet att träna med tävlingsbil/formelbil med tekniskt reglemente från Roadsport och uppåt, bilen skall inneha vagnbok.

Föraren skall ha SBF Licens för Racing/Formel, klädsel enligt reglemente (TR)

1. Har man både Licens och Medlemskap i Hyllinge MS kostar det 800:- för heldag eller 500:- för halvdag FM eller EM

2. Har man Medlemskap i Hyllinge MS och Licens i annan klubb kostar det 1200:- för heldag eller 800:- för halvdag FM eller EM

3. Har man både Licens och Medlemskap i annan klubb kostar det 1600:- för heldag eller 1200:- för halvdag FM eller EM

Max ljud är 95 dbA vid förbifart mäts enligt reglementet På grund av de krav som åligger banägaren kommer inga undantag att göras från denna regel. Över 95dbA ger omedelbart teknisk flagg

.
Om ingen ny info tillkommer och nya restriktioner införs gällande Covid-19 virus så kommer Hyllinge Motorsällskap arrangera en träningsdag fredagen 16 april.

Dock blir det en nyhet och det är att vi vill ha in anmälan från dig som vill köra så vi vet i förväg hur många bilar som kommer. Anmälan görs till banracing@hyllingems.se Betalning görs på plats som vanligt. Gärna med Swish eller kontant. Begränsning av bilar och personer till max 50 för dagen, så i anmälan ange hur många personer som kommer med bilenmax 2 plus förare samt namn på samtliga medföljare. Ju färre personer på varje bil desto fler bilar kan vi ta emot. Vi kommer denna gång ha anmälan i röda stugan innan grindarna och där kommer det även att vara en vakt som bara släpper in i förväg anmälda personer. Vi kommer att köra 3 grupper under dagen, Formelbilar, standardbilar med slicks och standardbilar med R-däck detta för att minska hasighetsskillnaderna mellan de olika däcktyperna.

Givetvis följer vi myndigheternas rekommendationer och krav, detsamma gäller för dig som förare att ta del av dessa.

Välkomna

Hyllinge Motorsällskap/Tyrone Haraldsson

  

Arkiv 2021