Inför Porsche-helgen 7-8/5

Först i kön. Foto: Roland Pehrson

Tyvärr på grund av rådande omständigheter så får vi i år tänka lite annorlunda vad gäller frukost och lunch vid Porsche Carrera Cup Helgen 7-8/5.
Vi börjar dagarna med att hämta frukostbox/påse i /eller utanför Säkerhetssalen, beroende på väder, från kl. 07.30.

Därefter finns det öppet i lokalen ovan sjukstugan och i Säkerhetssalen, där också lunchen serveras enligt schemat nedan.

I lokalen ovan sjukstugan äter följande;

Säkerhet, Vakterna, Posteringar 2+3+4+ Safetycar och DU.

I Säkerhetslokalen äter;

Posteringar 5+6+7+8+9+10, Bärgning, Line Up, Miljöchef, Depåchef, Banchef, Funktionärsansvarig och Köket

Ambulans äter i sjukstugan maten körs ut

Besiktningen äter i besiktningshallen en till två personer hämtar maten säkerhetssalen

Alla i tornet och runt om äter i tornet maten körs ut

Ev. Intoleranser/allergier lämnas till Gunilla senast den 30/4 via telefon 0707-555407eller via mail tyrone@teamgapet.se

Meny för helgen;

Fredag; Gulaschsoppa med Creme Fraiche, sallad och bröd.

Lördag; Fläskytterfilé rostad potatis med grönpepparsås, sallad och knäckebröd.