HMS News

Hyllinge MS webbsajt byts ut

Webbsajten kommer att stängas ned under drygt ett dygn någon gång under den närmaste veckan.

Hyllinge MS webbsajt startades för 20 år sedan, den 1 Maj 2001. Ett par mindre revideringar har gjorts genom åren, men det är samma tekniska plattform och i princip samma programkod bakom sajten nu som då. Sedan 2001 har det hänt massor inom webbvärlden. Rent designmässigt uppfyller webbsajten inte dagens mode och krav, framförallt är den inte anpassad för små skärmar, t.ex. dagens mobiltelefoner.

Därför kommer vi att byta programvaran bakom webbsajten till något nyare och samtidigt byta webbhotell. Någon gång under de närmaste dagarna/veckan kommer webbsajten därför att vara stängd drygt ett dygn under flytten. Vi kommer att kommunicera på Hyllinge MS facebooksida när arbetet är klart.

Arkiv 2021