HMS News

Ordförande har ordet

Efter en väldigt intensiv vår och försommar så hoppas jag de flesta av er får chans till lite ledighet och semester snart. För att summera min första tid som ordförande så skulle jag vilja använda orden glädje och gemenskap. Jag är väldigt tacksam på det sättet som ni har tagit emot mig som ny  ordförande och känna det stöd som ni gett , stort tack för de.

Ordförande. Foto: Jamina Loxly

Vårsäsongen ( om vi får kalla den så) rivstartade med tävlingar direkt och ett antal träningsdagar. Man märker verkligen vilket driv, engagemang och kunskap det finns inom klubben när vi ska genomföra det vi tagit på oss att göra. Porsche tävlingen i början av maj var en något annorlunda tävling mot hur  vi normalt genomför en tävlingshelg. Få klasser ihop med en Trackday  insprängt i tidsschemat  genomfördes på ett riktigt bra sätt.

STCC premiären kort därefter var mer av en ”normal” tävlingshelg för oss fast här var utmaningen en ny bana med allt vad det innebär. Vi ställdes inför en hel del beslut/utmaningar  nära inpå tävlingen, men med rätt inställning och  den rutinen som finns hos många i organisationen så löste vi det på ett riktigt bra sätt. Än en gång stort tack för gott samarbete Ljungbyheds motorbana och främst då Ted , Micke och Jenni.

Några av oss har varit inblandade i STCC deltävling 2  i Fällfors och ganska många var med på årets Sportvagnsmeeting som MSCC arrangerade. Som brukligt så har vi ett gäng medlemmar som ställer upp och jobbar under uthyrningar mest på Ring Knutstorp men även på andra arrangemang, ni gör ett otroligt bra jobb och är fina ambassadörer för vår klubb.

Efter lite välförtjänt ledighet så kommer vi att dra igång med en träningsdag och även en medlems/familjedag ( om Folkhälsomyndighetens krav tillåter) men det återkommer vi med så småningom. Hösten stora höjdpunkt blir STCC finalen på vår hemmabana Ring Knutstorp , det blir något alldeles extra och vi hoppas så klart med välfyllda läktare.

Vi har också under våren satsat och investerat i att börja byta ut lite kommunikations radioapparater så att vi kan känna oss trygga med funktionen på dessa .Det har också beställts nya fina funktionäroveraller i en  fin kvalitet som kommer att bli ett riktigt lyft  , dessa ska vara klara efter semestern.

Har ni frågor, förslag eller idéer så hör gärna av er till mig eller någon av mina styrelsekollegor .

Vill avsluta med att tacka alla  och önska er  en riktigt skön och avkopplande sommar.

Anders Bohman

Ordförande

Arkiv 2021