Arkivsida

Medlems och familjedag Hyllinge MS.

Medlems & familjedag. Foto: Jörgen Olsson
I ett strålande augustiväder hade vi premiär för vår nya medlems och familjedag, och vilken höjdardag det blev.

Många glada medlemmar med familjer och vänner njöt av en härlig dag på Ring Knutstorp, där många aktiviteter stod på programmet.

• Jeep körning på terrängbana.
• Medåkning i diverse tävlingsbilar.
• Banköring med egna bilar.
• Gokart körning.
• Rescue
• Lucys goda hamburgarbuffé.

Under jeepkörningen fick deltagarna testa sig själv och bilarna under extrema former på den fina terrängbanan som finns runt Ring Knutstorp, under ledning av kunnig instruktör

Oliver och Joakim Söderström var två av förarna som skjutsade besökarna runt banan ihop med ytterligare duktiga förare från klubben.
Många passade på att prova åka med i olika bilar, för att på så sätt känna skillnaden mellan moderna sportbilar och historiska tävlingsbilar.

En hel del tog även chansen att testa sin egen bil på banan och här såg vi allt från bruksbilar/Sportbilar till historiska bilar och till och med en TCR bil.

Uppe på gokartslingan så var det stort intresse och här körde man tre varv på tid, många rutinerade förare som kämpade om pokalen men också många som satt i en gokart för första gången.

Så härligt att se debutanternas spända miner inför start och sen ett enormt stort leende när de hade kommit i mål.

Tiderna från gokarten ligger uppe på hemsidan, stort grattis till klubbmästaren Niklas Lilja på tiden 1.35.97.

Rescue uppvisning där man klippte av taket på en bil, man fick prova brandsläckare samt släcka en branddocka. Väldigt uppskattat och nyttigt att testa.

Under lunchen så var stämningen hög både i restaurangen och på uteserveringen, alla njöt av goda hamburgare och trevligt sällskap .Många gamla minnen och historier berättades och det uppskattades att kunna äta och prata utan att vi var arrangörer och hade ett tufft tidschema att följa.

Riktigt härligt att se och höra vilken gemenskap vi har i vår förening, detta ger oss ytterligare framtidstro och arbetsglädje framåt.

Ett stort tack till alla er som kom, tack även till er som jobbade och har planerat denna dag och gjort den till den till en fin medlemsdag.

Vi vill gärna ha feedback och förslag hur vi kan göra dagen ännu bättre 2020.

Skicka ett e-mail till :styrelsen@hyllingems.se. eller slå en signal till någon av oss , kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan.

Anders Bohman.

Resultat Gokart

Arkiv 2019