Arkivsida

Stjärnor på slottet

Matsal. Foto: Jörgen Olsson
Jubileumsfesten för att fira HMS 70 år blev en glamorös tillställning på anrika Örenäs slott.

Dagen började med den traditionella fikan och anmälan. I år var även Erikssons reklam på plats och sålde våra nya fina klubbjackor.

Årsmötet började kl. 16.00 och gick snabbt och smidigt som det alltid gör. Vi har en bra väl organiserad styrelse. Mötet avslutades med en liten kupp från Svenska Bilsportförbundet som gratulerade klubben på sin 70 års fest med en glas skulptur i formen av en bil. Den var mycket vacker. Av Ring Knutstorp fick vi ett olivträd som symboliserade freden och det goda samarbetet mellan klubben och banan. Ring Knutstorp skänkte även 10 000 kr i vårt namn till organisationen Förare mot utsatta barn. MSCC gratulerade oss med blommor och tre presentkort som delades ut till tre funktionärer som hjälpt till under deras tävling.

Kl 18.00 fortsatte festandet med välkomstdrink i slottets festvåning. Sedan avnjöts en tre rätters med lågt tempererat rådjur och kalv rostbiff. Efterätten var special gjord för oss. Allt var mycket gott och stämningen var god. Styrelsen delade ut förtjänsttecken.

Efter middagen bjöd Boogie Boyz upp till dans.

Arkiv 2018