Arkivsida

Det kom ett brev.

STCC. Foto: Jörgen Olsson
2018 års STCC premiär är avslutad och som vanligt sticker HMS ut hakan och gör ett fantastiskt arrangemang. Vi i tävlings organisationen vill än en gång rikta ett stort tack till samtliga 140 funktionärer för ett ytterst professionell tävlingshelg. TACK!

Till alla berörda.

Vi vill från STCC AB framföra ett stort tack för en ytterst professionellt genomfört tävlingshelg. premiären 2018 måste sammanfattas som en succé´. Självklart måste målet vara att premiären 2019 blir ännu bättre men 2018 års startskott blev precis så bra, eller bättre än, vi vågat hoppas.

Från STCC ABs håll kan vi bara konstatera att utan drivkraften och engagemanget i Ring Knutstorps och Hyllinge MS organisationer hade detta inte varit möjligt. Jag har från många håll hört lovord över arrangemanget men också kommentaren att vi skall vara lyckliga över att premiären går på just Knutstorp och ingen annanstans. Hos er finns en drivkraft, stolthet och kunskap på absolut högsta nivå. Stort tack också till alla ni andra som med stort engagemang och flexibilitet på alla möjliga sätt bidragit inför och under helgen.

Så sammanfattningsvis, ett stort varmt tack från STCC AB för det arbete ni alla lagt ner de senaste månaderna för att visa upp motorsport-Sverige från sin bästa sida. STCC AB har haft en tuff period och det är tack vare just er som vi kan se tillbaka på en grymt bra premiär.

Den enda smolken i glädjebägaren är att det nu är ett helt år tills vi är tillbaka på Knutstorp.

Sprid gärna detta till alla involverade.


Med vänlig hälsning / With best regards

Hans Bååth Chairman of the Board

Arkiv 2018