Arkivsida

Ny era inleds på Ring Knutstorp

En ny vind blåser genom racingsverige. I skrivande stund är det hela 21!!!!!! bilar anmälda till årets premiär i sveriges kungaklass STCC.

Årets Stcc kan jag nog lova blir det häftigaste på många år. 14 team och strax över 20 bilar är anmälda till premiären på Sveriges vackraste motorbana. Där är många förare som tar steget upp från lägre klasser, en och annan gammal räv som är kvar och några ansikten som varit borta från klassen några år. Klicka in på www.stcc.se för att kolla in vilka som kör i år.

Även suportklasserna ser ut att gå bra så vi kommer att få se mycket fin och tät racing.

Men, för att vi i Hyllinge ms ska kunna göra premiären till årets bästa race 2017 behöver vi din hjälp.

Är du sugen på att Flagga, eller kanske hjälpa till med något annat? Var inte rädd för att höra av dig. Det finns plats för alla. Kontakta Kent Bengtsson på banfunk@hyllingems.se. eller på 0709-806355

Tillsammans är vi grymma.
Välkomna!

Arkiv 2017