Arkivsida

Final STCC

Kevin Hansen. Foto: Micke Fransson
Fredag och lördag den 23-24/9 avgörs det vem som kliver högst upp på prispallen och tar i mot 2016 års SM tecken i Klasserna STCC, Formula STCC nordic, Porche Carerra cup Scandinavia och Renault Clio Cup.

Dessutom kommer svensk Rallycrosselit köra den näst sista deltävlingen om mästerskapet 2016. Det kommer garanterat att bli en grymt fartfylld helg med grym racing och fantastisk gemenskap.

Nu behöver vi DIN hjälp att genomföra 2016 års grand finale.

Det behövs massor med funktionärer till en massa positioner, så det finns plats för alla. Har du en funkislicens oberoende av klass så maila eller ring numret nedan. Har du ingen licens men vill hjälpa till ändå? Maila eller ring numret nedan, vi hjälper till med licens på tävlingsdagen.

TVEKA INTE!!!!!!

Funktionärsansvarig:
Mikael Andersson
banfunk@hyllingems.se.
0435-71 19 06
0736-69 51 49

Välkomna
Org. Kommittén

Arkiv 2016