Arkivsida

Radicalmästare

Marcus Jönsson. Foto: Jatte Jönsson
Radicalsäsongen 2014 avslutades på Mantorp helgen den femte oktober med en totalseger i Radical Skandinavia Cup för Hyllinge MS Marcus Jönsson.

Det lilla teamet från Båstad MJRacing Marcus, Elin, Jatte och Annelie lyckades efter fem säsonger få till en säsong över förväntan. Fem tävlingar skulle klaras av, efter fjärde helgen i Karlskoga var totalsegern redan klar.

De nya SR3 bilarna från England med cirka 45 hk mer bekymrade oss i början på säsongen, men det visade sig redan på Kinnekulle att det gick att åka ifrån dom också. Vi fick inställningarna att stämma perfekt på de olika banorna runt om i Sverige. Både svenskar, danskar och finnländare fick klia sig i håret när vi gång på gång satte de snabbaste tiderna.

Mästare i Radical Skandinavia Cup 2014
Vinnare i klassen Radical PR06
Vinnare av Radical Team Championship

Vi ser fram mot racingsäsongen 2015

Och vi vill samtidigt rikta ett stort TACK till våra sponsorer

Mvh
MJRacing
www.marcusjonssonracing.com
www.radicalsportscars.se

Arkiv 2015