HMS News

Vilken Fest!!

Gåva från Svalövskommun Foto: Perlhagen

Hyllinge MS 75-årsjubileumsfest blev verkligen en riktigt fest.

Alla var på ett strålande gott humör och såg till att denna lördagskväll i mörka november verkligen blev en härlig kväll att minnas länge.

Kvällen inleddes med bubbel och mingel där många kära återseende gjordes och en del nya bekantskaper uppstod.

Många priser och utmärkelser/förtjänsttecken delades ut under kvällen och det är fantastiskt att se hur engagerade och mångåriga medlemmar vi har.

Hotell Erikslunds personal såg till att riktigt god mat och dryck serverades, medan intressanta och härliga samtal pågick vid borden.

Mellan huvudrätt och dessert underhöll en fantastisk magiker Douglas Nordenbelt oss med många skratt och med många förvånade ansikte till följd.

Tror många av oss fortfarande tänker hur det gick till och vad hände där, en otroligt fingerfärdig och skicklig trollkarl.

Kaffe och dessert följdes av dans för de som önskade och kvällen avslutades med god ”natta mad” i form av korv och bröd.

Jag vill tacka alla som var på plats för en härlig och minnesvärd kväll och stort tack för alla gåvor till vår förening som gavs under kvällen.

Fina tavlor som visar på vår historia , blommor , standarder , minnesgåvor samt bidrag till vår ungdomsverksamhet.

Ett extra stort tack än en gång till vår jubileumskommitté Gunilla, Tyrone och Claes-Göran som på ett föredömligt sätt gjort all planering .

Anders Bohman

Fler bilder kommer inom kort

Arkiv 2023