HMS News

Ordförande har ordet

Ordförande. Foto: Jamina Loxly

Vill inleda med att tacka för det stora förtroendet att få leda Hyllinge MS ännu ett år som ordförande, det känns väldigt roligt och inspirerande.

Tack alla ni som kom på vårt årsmöte och ett extra tack till Bruno som fixat och hållit i alla trådar runt detta möte.

Vår valberedning har gjort ett fint arbete och styrelsen är i stort sett densamma som tidigare. Vi tackar Bengt Johansson och Angelica Haraldsson för deras värdefulla insatser i styrelsearbetet och välkomnar Rolf Andersson och Jörgen Olsson in i styrelsen.

Som vi informerade om på årsmötet så har vi under en längre tid sökt efter en samlingspunkt. Då detta framkommit som en viktig punkt för oss efter våra strategimöten.

Nu har vi äntligen hittat en perfekt lokal för detta, endast några detaljer och lite arbete återstår innan vi ka börja använda den.

Det är den lokalen som ligger till höger precis när man kör in på Ring Knutstorp (f.d. Lucys restaurang) upp mitt emot Svalövs gymnasium i övre depån.

Lokalen är på ca 50 kvm och innehåller ett mindre kontor, litet pentry och ett allrum/Mötesrum.

Utedelen med trä däck och den inglasade delen har vi tillgång till men delar med andra. (där vi åt under STCC tävlingen förra året)

Vi i styrelsen är övertygade om att detta kommer att vara den samlingspunkt som klubben saknat och där vi kan träffas och umgås såväl unga som gamla under säsong men även resten av året.

En hel del utrustning har vi fått ihop men saknar ett större bord (typ konferensbord) och 8–10 stolar samt en soffa och soffbord. Även en modernare tv som ska sitta på väggen behövs.

Någon som har eller vet vart man kan få tag i detta, eller köpa för en billigare peng så kontakta gärna någon av oss i styrelsen.

Ganska snart  kommer vi även att sätta upp en marknadsgrupp där vi har som mål att knyta an till partners/Sponsorer som vi vill jobba tätt ihop med.

Finns det någon bland våra medlemmar eller någon annan som känner sig manad att vara med i denna grupp så är ni välkomna att höra av er till mig.

Tar även gärna emot tips eller förslag till potentiella samarbetspartners för att kunna se om vi kan hitta något partnerskap.

Sist men inte minst så känner vi att detta år kommer vår ungdomsgrupp under ledning av Joel och Matilda att utvecklas mycket och många roliga möjligheter till träffar kommer att finnas.

Till er ungdomar som har varit med på någon träff, passa på och kroka arm med några andra kompisar så de också får hänga med i vår härliga gemenskap.

Först ut på säsongen är våra träningsdagar i april då jag hoppas vi ses.

Ha det så gott och var rädda om er

Anders Bohman