HMS News

STCC Ljungbyhed motorbana

Tävlingsledaren håller eftermöte. Foto: Jörgen Olsson

Med några dagar distans och tid för reflektion efter årets andra STCC tävling nu på Ljungbyheds motorbana så ska jag skriva några rader.

Hyllinge Motorsällskap genomför återigen en riktigt bra tävling trots vissa yttre störningar i form av radiostörningar och lite snabba ändringar mm.

Jag blir otroligt stolt som ordförande för klubben när vi snabbt ställer om och är lösningsorienterade och hjälps åt dessutom oftast med ett leende på läpparna.

Vi hade en hel del nytt folk på vissa positioner och de klarade det superfint ihop med ett härligt stöd från de som varit med förut.

Joel Ekström som tog sig an tävlingsledarrollen i en så stor tävling för första gången, gjorde ett lysande jobb både innan och under tävlingen.

Jag vill även rikta ett extra stort tack till Irené och Bodil (med medhjälpare)som verkligen ser till att allt runtomkring med mat, kaffe, snacks och dricka fungerade på ett fantastiskt sätt.

Även ni hjältar som jobbar ute i såväl regn som värme gör en otrolig insats som är mycket viktig för att vi ska lyckas så bra med våra arrangemang som vi gör.

En sådan här tävling är verkligen ett lagspel där alla är lika viktiga och det bygger gemenskap och glädje som är så viktigt i ideellt arbete.

Vill passa på och rikta ett stort tack till alla inblandade och önska er alla en skön och avkopplande sommar !

Anders Bohman