HMS News

Välkommen

…till Hyllinge Motorsällskap på ’nätet’!HMS-historiskt när Thomas Andersson, Hyllinge MS, vann hela serien! Läs mer om vår senaste mästare.

Årets första månader ägnade vi oss åt lite lättsammare aktiviter som Gocart-tävling i Halmstad och Motormässa i Malmö. Motormässan blev en succé för HMS och resulterade i 30 nya medlemmar varav 15 aktiva förare!

Senaste Nytt !!

Nu har du som är HMS förare chansen att testa Sturup Raceway. HMS arrangerar testdag bil på Sturup Raceway den 14 April. Se mer info i inbjudan.

Ring Knutstorp AB har under våren/vintern arbetat hårt med en rad
förbättringar på banan, ca 1,5 miljon har investerats. De större åtgärderna är bla i Gunnar Nilsson kurvan, där bron över bäcken breddats 25 meter. Efter Lito-kurvan har också bron över bäcken breddats 7 meter. För att höja säkerheten har nya sandfållor, däckstravar och räcken satts upp på båda dessa ställen. Ungefär 3500 kvm asfalt anlagts på olika ställen på banan.

Allt är alltså klart för en ny spännande racing säsong.
STCC-cirkusen gästar oss.
–>
(Bild: 775)