HMS News

Ovanlig MC-raritet

Hyllinge MS medlemmen Lars Bertilsson, som ofta bidrar med fina bilder till HMS webbsajt, plåtade denna ovanlig hoj vid STCC-tävlingen den 26 Maj.

Lars säger att…

’Fordonet stod på MC-parkeringen bland andra glänsande skönheter. Vad jag vet så är motorn en encylindrig tysk dieselmotor (hertz) som bla. användes till mindre anläggningsmaskiner ex. markvibrator. OBS, måste vevas igång.

Helt otroligt, tyvärr fick jag ej se och höra när denna skapelse kördes.

Eftersom jag har ett litet förflutet som MC-touringåkare frågade jag några gamla kompisar om dom visste vad detta var för något. Tro det eller ej, men detta fordon har varit bla. på Isle of Man samt en del andra MC-träffar.’

Känner du igen hojen och kan berätta mer om den så hör av dig till webmaster@hyllingems.se.

(Evenemang: 2002-05-24–2002-05-26 STCC 2002 race 3-4)