HMS News

Racerapport ATM Racing 25/8

Värme värme, inte bara i bilen.
Vi bestämde att om vi skulle göra resultat måste vi vara på banan hela tiden och köra så långa pass som möjligt på grund att vi har en mycket motorsvagare bil än våra konkurrenter som har nästan dubbelt så många hk.

Kjell startade Racet på 15 plats (vi andra vågade inte starta, enligt Kjell). Det var ju Kjells förslag att åka fyra pass på vardera 90 minuter i denna värme, men Kjelleman klarade det med vattenflaskan tom o svettiga kalsonger.

Körningen var helt bekymmerfri, förutom att Kjell blev inkallad för bensinläckage, men det visade sig att det var en bil Kjell körde om som var boven i dramat. Synd, för vi behövde detta förlorade varv till slutet.

Eftersom Kjell klarade att köra 90 minuter och vi andra är betydligt yngre, fortsatte vi ett helt bekymmersfritt race utan några problem och när en timme återstod låg vi på en tredje plats. Sista halvtimmen började vi ta in på PENTA VOLVON, där föraren var helt slut och var nära att svimma av, så resultatet blev, att vi blev 1,5 varv efter PENTA med en andraplats som resultat och VIVEKA fick ta hand om PENTA-föraren, som var helt slut, utan att veta att det var vår värsta konkurrent.

Så är det i de mindre racingserierna, man hjälper varandra.

Placering efter 1 timme: 15

Placering efter 2 timmar: 8

Placering efter 3 timmar: 5

Placering efter 4 timmar: 2

Placering efter 5 timmar: 2

Placering efter 6 timmar: 2

Snabbaste varv satt av Martin Cruce: 1:13.687

Tack för ett trevligt race!

/ATM Racing Team Nr 7

Förare: Kjell Strandberg, Thomas Lindsjö, Martin Cruse och Johan Wramfelt.

ATM Racing Teams Webbsajt

(Evenemang: 2002-08-25 ERF 6-timmars långlopp Bil)
(Bild: 1254)