HMS News

Hyllinge MS i rallyspåret

Thomas Lindsjö är den första föraren i Hyllinge MS som utnyttjat erbjudandet om en egen webbsida och förarpresentation.Thomas fotoalbum är ett bevis för att Hyllinge MS även har varit aktiva i Rally. Bla finns det två bilder från Knutstorps-svängen 1975 och 1976. En härlig nostalgi-tripp att se Thomas Opel Kadett i rally-spåret…

Fler bilder från Hyllinge MS arrangemang genom årtiondena mottages tacksamt. Hyllinge MS har fått stor uppmärksamhet för vårt arkiv och fotoalbum. Det ger oss bra positiv reklam. Det är bara att rota fram vad Du har i Dina byrålådor.

Thomas webbsida är ett utmärkt exempel på hur en förarpresentation kan se ut. Fler förare har annonserat att de kommer att använda Hyllinge MS webbsajt för detta. Du är också välkommen…!

Se mer info om förarpresentationerna.

Se Thomas Lindsjö’s förarpresentation.
(Bild: 1488)