HMS News

HMS webbmaster slår till igen

* Exlusiv förhandsinformation till HMS medlemmar

I vintras fixade Hyllinge MS webbmaster Micke, ERF’s nya webbsajt www.erf.nu,
som är en ’lillasyster’ till HMS webbsajt.

Men samtidigt har det i hemlighet jobbats stenhårt, sedan hösten 2002, med att bygga en ny webbsajt, en Svensk motorsport portal. En portal är en speciell typ av webbsajt som fungerar som startpunkt för fortsatt surfande, och som innehåller dagliga nyhetsrubriker, länkar och mycket annat.

Ett stort antal samarbetspartners har knutits till den nya portalen, nyhetsproducenter, andra webbsajter, dagstidningar, fotografer mfl. En sponsor har gått in och täcker alla driftskostnader under ett antal år framöver.

Den nya portalen, som har potential att bli en av landets populäraste inom motorsport, är färdig och provkörs just nu på hemlig adress. Officiell lansering är planerad till mitten av Maj.

Mer info snart…