HMS News

Anteckningar funktionärsmöte

Den 22/4 hade vi en funktionärs träff efter kvällsträningen med en ganska bra uppslutning.En av frågorna var hur vi skall få ökad sammanhållning bland funktionärerna och vad som behövs för att vi skall trivas.

Det kom in olika förslag som t.ex. Låna VIP tornet och ha en F1 eftermiddag med landgång och något att dricka under tiden som vi tittar på F1 loppet och att vi sedan startar grillen. Detta skulle köras på prov ett par gånger för att se om det blev en bra uppslutning och i så fall skulle man kunna ha detta 3-4 gånger på en F1 säsong.

Poäng system där de mindre tävlingarna/träningarna gav många poäng och att en eller två personer skulle få ett pris till säsongen som t.ex. STCC resa.

Grillafton i samband med stora tävlingar med t.ex. tipsrunda.

Mat till tävlingarna och träningarna, det måste få kosta. Förslag på vad som kan komma ut i lådorna är Baguetter, kaffe, läsk, varmt vatten, te/oboy påsar, frukt godis allt för att hålla humöret och skärpan uppe på funktionärerna.

Gynna oss medlemmar som är på posteringar av olika slag med t.ex. jacka, keps, tröja. Allt för reklamen till klubben och så att vi syns utåt.

Ragga funktionärer från andra klubbar t.ex. cart, folkrace m fl. Efter som många av oss har kommit upp lite och vi inte har lyckats få tillräckligt många att fylla på under ifrån.

Om vi är för lite funktionärer till kvällsträningen mm så skulle man kunna göra så att de som skall köra får ställa upp på de olika posteringarna när de inte kör. För det har blivit väldigt populärt med kvällsträningar och det är inte så många funktionärer som kommer.

Vi önskar även att vi har en klubbstuga, som vi varje vecka året om, kunde träffas i, där man bara kunde titta in och ta en fika och snacka lite och få den senaste informationen. Bemanningen sköter vi själva tillsammans med Rescue och andra intresserade sektioner i klubben.

Posterings chefer behövs på AA, AC och BB.

Camping för funktionärer: Är bra där den är idag (på halkbanan) spärra av ett område som är vårt. Nära tillgång till toalett, dusch och ström.

Sprid inte bara informationen över nätet utan även telefon/brev ledes. Ett gott skratt och en vänlig röst betyder så mycket.

/ Banchef Jörgen Olsson

(Evenemang: 2003-04-22 Kvällsträning Bil/MC)