HMS News

Wanted – Roadracing

Hoj-intresserad skrivkunnig till Hyllinge MS webbsajt sökes.
Hyllinge MS har otroligt många duktiga aktiva förare som tävlar i Roadracing. Vi vill gärna uppmärksamma alla dessa på vår webbsajt och berätta om deras framgångar och motgångar.

Det är dock otroligt svårt att hålla kolla på alla förare i alla olika klasser och tävlingsgrenar både på 2 och 4 hjul. De flesta förare är ytterst blygsamma. Det behövs någon som har lust att bevaka deras äventyr.

Är du medlem i Hyllinge MS och intresserad av hojar, då är det dig vi letar efter! Du kanske tävlar själv. Vi har inte några krav på att du skall ha nobelpriset i litteratur. Men det är en fördel om du stavar hyggligt.

Uppgifterna innebär att regelbundet bevaka de vanligast hojsajterna på internet och vad som skrivs om våra förare. Att kolla efter Hyllinge MS förare i resultatlistor och skriva en rad då och då på Hyllinge MS webbsajt. Hur mycket tid du vill lägga och hur omfattande det blir är mycket upp till dig själv.

Hör av dig till Hyllinge MS webbmaster omgående.

/ Micke

Epost: webmaster@hyllingems.se

Tel. 0435-20917

(Bild: 1414)