HMS News

Stortävlingar på Knutstorp!

Nu inleds den mest intensiva tävlingsperioden på Ring Knutstorp och för Hyllinge MS.Redan till helgen arrangerar våra kompisar i MGCC, Svenskt Sportvagnsmeeting 2003. Ett eldorado för alla sportvagns-entusiaster. Årets sportvagnsmeeting, som 30 års jubilerar, kommer att bli något extra.

Många Hyllinge MS medlemmar kommer att finnas på plats, både på och utanför banan.

All information om Svenskt Sportvagnsmeeting 2003, hittar du MGCC’s webbsajt www.mgcc.nu

Helgen därpå, 19-20 Juli, arrangerar Hyllinge MS och Motor Events Öresund Grand Prix. Det är inte bara STCC-cirkusen som gästar oss då, utan också våra danska vänner i Danish Touring Car Championship, DTC. Vi laddar upp här på Hyllinge MS webbsajt redan veckan innan med de senaste nyheterna från STCC, Veidec Trophy, S60 och alla de andra klasserna.
(Bild: 992)