HMS News

DTC: Svensk for begyndere

’Sådan får du mere ud af Öresunds Grand Prixet’Inför Öresunds Grand Prix då bla danska DTC (Danish Touring Car Championship) gästar oss, har man på DTC’s webbsajt börjat förbereda den danska publiken med en språk-kurs i svenska.

De som tänker åka över sundet och se racet kommer då lättare att kunna följa vad speakern säger om alla ’racerkører’ i sina ’køretøj’ och dessutom klara alla praktiska bestyr i Sverige tex att handla ’pølse med kartoffelmos’ och ’morgenmad’.

Omvänt så kan det vara bra för oss svenskar att kunna hjälpa våra danska gäster tillrätta, besök därför DTC’s webbsajt på www.dtc-net.dk och träna på de danska glosorna!

Stortävlingen Öresunds Grand Prix körs på Ring Knutstorp den 18-20 Juli med bla STCC, DTC, Vediec Trophy, Volvo S60 Challenge och mycket annat.

(Evenemang: 2003-07-18–2003-07-20 Öresund Grand Prix)
(Bild: 1036)