HMS News

Håkan Karlsson utmanar i Sportscar Challenge

Håkan Karlsson, Linköping MS, som kör en Radical-bil har verkligen hittat storformen.Vid ett race i en annan serie på Anderstorp nyligen startade Håkan på 11:e startruta (av 23), plockade 6 placeringar under racet och gick i mål på en fin 5:e plats.

’- Det var nytt rekord för mig. Flera av mina konkurrenter börjar nu blekna när de såg tiderna jag presterade :-)’

’- Jag kör egentligen mest för att det är kul men när det börjar gå bra så uppstår plötsligt nya ambitioner. Att köra om konkurrenterna är ju jättekul.’

Så nu skall Håkan satsa på riktigt. Bilen fått ny startmotor och man har hittat och åtgärdat ett litet fel i växellådan.

Håkan ligger just nu i nedre halvan av Sportscar Challenge serietabell. Men det är tätt mellan poängen, tabellen är inte speciellt utdragen. Så konkurrenterna bör passa sina positioner. Med en bra placering på Öresunds Grand Prix på Knutstorp den 19-20 Juli kan Håkan lätt klättra in på topp tio. Det hade varit ett bra utgångsläge inför höstens avslutande tävlingar i säsongen.

Länkar:

Sportscar Challenge

(Evenemang: 2003-07-18–2003-07-20 Öresund Grand Prix)
(Bild: 1684)