HMS News

Haglöf i ny bil

I Volvo S60 Challenge på Västkustloppet i Falkenberg inträffade förra helgen en av de värsta krascherna de senaste åren i svensk banracing. En av de inblandade var regerande mästaren Daniel Haglöf.Daniel är OK, och laddar med massage inför Knutstorp. Med bilen var det däremot värre. Skrot.

Ny kaross har införskaffats och det som fortfarande var helt på den gamla bilen håller på att flyttas över. Bilden är från i Torsdags (10/7). Teamet ligger hittills före i tidsplanen, och om allt flyter på, kommer bilen att testas vid den fria träningen på Ring Knutstorp på Onsdag.

Det ser alltså ut som om Daniel kommer att stå på startlinjen på Ring Knutstorp i Öresunds GP den 19-20 Juli.

I Volvo S60 Challenge’s serietabell är det stenhårt. Jimmy Johansson leder på 113 poäng, för skåningen Tommy Brink på 104 poäng och Daniel Haglöf på 103 poäng.

Länkar:

Daniel Haglöf

(Evenemang: 2003-07-18–2003-07-20 Öresund Grand Prix)
(Bild: 1685)