HMS News

Micke Ohlsson ser fram emot

Micke Ohlsson tävlar i Formel Ford Zetec och har haft mycket att göra under den senaste tiden. Han kraschade nämligen under tävlingshelgen på danska Padborg Park. Men nu är han tillbaka för att ta revansch.Micke Ohlsson, ännu ett ungt stjärnämne från en skånsk klubb, har haft ett tufft sommarlov. Han totalkraschade halva bilen i Danmark och har fått slita för att få ihop den igen. Nu är den äntligen hel och liknar, som Micke själv säger, ’en riktig räcer igen’. Självklart är Micke revanschsugen och längtar efter att få tävla igen.

Av Sveriges alla motorbanor är Ring Knutstorp den bana som Micke har kört minst på, men han tycker att det är en rolig bana. Första gången han körde här trodde han att han hade hamnat i Lisebergs berg-och-dalbana istället, för det går så mycket upp och ner.

Micke har under den här säsongen (hans första) kört till sig en tredjeplats på Karlskoga och en fjärdeplats i Danmark. Eftersom det är hans första säsong i FF Zetec hade han aldrig vågat hoppas på att det skulle gå så bra och av den anledningen är han lite försiktig när han pratar om sin målsättning inför helgen. Däremot säger han att han alltid kör för en pallplats och sedan får vi se hur det går.

Till sist, men definitivt inte minst, vill Micke tacka alla sina sponsorer, sin pappa, Ferrita Racing, Elgh Motorsport och Elvin Nielsen Motorsport som alla gör det möjligt att fullfölja säsongen efter kraschen i Danmark.

(Evenemang: 2003-07-18–2003-07-20 Öresund Grand Prix)