HMS News

Skånske ’Racertobbe’ står över

Tyvärr får hemmapubliken inte se Tobias Andersson från Tomelilla i Veidec Trophy på Knutstorp i Öresunds GP.Tobias har haft en tung inledning på årets säsong. På träningen inför första racet på Falkenberg, åkte Tobbe omkull och skadade armen. Det blev ambulans till sjukhuset i Varberg och operation där armen skruvades ihop igen.

Tobbes kommentar efteråt… ’Typiskt att armen skulle gå av.’

Fredag den 13:e Juni i Scandinavian Open på Falkenberg testade Tobbe att åka lite på hojen igen. Oturen grinade honom i ansiktet. Något gick i sönder och Tobbe gick omkull pga olja på bakhjulet. Hjärnskakning och nytt besök på Varbergs sjukhus.

’- Årets smällar har tagit hårt på kroppen och den här gången har jag tänkt att återhämta mig och inte köra förrän jag är 100% fräsch. Jag vill inte gärna köra inför hemmapubliken på Knutstorp och inte kunna prestera mitt bästa. Betänk att jag har i stort sett inte kört ett snabbt varv sedan i april…’

’- Om allt går som det ska är jag med för fullt sista tredejedelen av säsongen!’

Vi ser fram emot det Tobbe, krya på dig.

Länkar:

Tobias ’ Racertobbe’ Andersson

(Evenemang: 2003-07-18–2003-07-20 Öresund Grand Prix)
(Bild: 1694)