HMS News

Augustsson debuterar i FF Zetec

Tidigare under året har vi här på hyllingems.nu uppmärksammat en hel del unga lovande förare. En av dessa är Tobias Augustsson, 18-årig ”HMS:are”.Tobias har tidigare under året tävlat i FF 1600 med varierande resultat. Första tävlingen på Kinnekulle Ring slutade med ett motorras redan första dagen. Sedan väntade febrilt meckande för Tobias. Jag träffade honom under Södra BF:s ungdomskonferens och kan skriva under på att han var riktigt nervös för att han inte skulle få ihop den i tid. Mobilen var sällan långt från hans öra när han försökte kontrollera så att allt klaffade.

Till slut fick han i alla fall klart bilen och andra tävlingshelgen gick mycket bättre. Han kvalade som tvåa och kunde till slut gå i mål som förstapristagare. Tobias allra pallplats och han fick gå högst upp! Andra heatet gick inte mycket sämre, han kom på en andraplats. Med andra ord så var det helt klart Tobias helg.

Nu är det dags för honom att tävla igen, men den här gången i FF Zetec på Ring Knutstorp under Öresund GP! Vi hoppas alla på det bästa och önskar Tobias lycka till!

(Evenemang: 2003-07-18–2003-07-20 Öresund Grand Prix)
(Bild: 1593)