HMS News

Debuter och oturssäsonger i Formel Ford Zetec

Våra hemmaförare Tobias Augustsson och Daniel Ivarsson svarade båda för fina resultat under helgen. Tyvärr fortsatte oturssäsongen för Daniel som tvingades bryta andra racet.Formel Ford Zetec-debutanten Tobias Augustsson svarade för ett klart godkänt resultat under helgen, detta trots att bilen han kör med är flera år äldre än de flesta konkurrenternas. Igår blev han 12.a och idag 10:a. Mycket bra med tanke på omständigheterna!

Daniel Ivarssons oturssäsong tycks ännu inte vara över. Under dagens race fick han bara köra sex varv och när han sedan fortsatte på startrakan kom en bil från bandepån och tvingade Daniel att tvärbromsa vilket ledde till att han tappade kontrollen över sin bil och tyvärr fick avsluta racet. Mycket synd tycker alla vi HMS:are som alla satt och höll tummarna för våra hemmaförare.

Vann gjorde Sebastian Hohental före Steffen Möller och Max Nilsson. Skåningen Micke Ohlsson följde upp gårdagens andraplats med en mycket hedrande fjärdeplats idag.

(Evenemang: 2003-07-18–2003-07-20 Öresund Grand Prix)
(Bild: 1703)