HMS News

Newsracet jubilerar med STCC

För 30 år sedan kördes Kvällspostens Newsrace för första gången på Ring Knutstorp. Till helgen är det dags igen, hela STCC-cirkusen är här.Kommer Seat och Johan Sturesson’s första STCC-seger på Newsracet. Tänker den andra skåningen Calle Rosenblad följa upp segern i förra racet. Ja varför inte. Tyvärr är det en hel svärm med Audi, Volvo, BMW, Seat, Opel, Alfa Romeo som också vill vara först. Öresunds GP på knutstorp i juli blev mycket dramatiskt. För en del slutade det redan i första kurvan, alla får helt enkelt inte plats där samtidigt. Sen följde världens uppåkning av Janne Flash Nilsson. Newsracet kommer att bli minst lika spännande och tufft, nu när kampen om STCC-titeln tätnar.

Dessutom bjuds det på knäpucks-slitage i Veidec Trophy. En serie som är precis lika tuff, med massor av omkörningar. Självklart är skåningen Stefan Folkesson och Hyllinge MS egen Per Gustavsson favoriter. Ett full startfält av bredsladdande Camaros kommer också, liksom GT, Sportvagnar, Historic, Formel-bilar och mycket annat.

Välkomna till stor show på Ring Knutstorp – Kvällspostens Newsrace 2003!

(Evenemang: 2003-08-29–2003-08-31 Kvällspostens Newsrace)
(Bild: 1822)