HMS News

Final på Sveriges ’Nürburgring’

Efter totalt 20 timmars race i fyra tidigare deltävlingar är det nu dags för ERF MC teamen att göra upp om seriesegern i finalen på Ring Knutstorp. På Lördag, den 4 Oktober, kommer det att bli 6 timmars tuff roadracing på Sveriges ’Nürburgring’.ERF-serien, som är Sveriges ända roadracing Endurance serie, är jämn och serie-segern står mellan 5 team.

Överst i tabellen ligger Team JBS-Skern MC från Ringköping, Danmark (övre bilden) på 90 poäng före smålänska NRT Endurance Racing 1 (nedre bilden), 82 poäng.

Dessa två team har givetvis störst möjligheter, men även Team Generation, Scandinavian Endurance Team och High Sider Racing har en teoretiskt chans att vinna serien. I finalracet får vinnaren 24 poäng. Team JBS-Skern MC vann förra årets final på Knutstorp.

Hyllinge MS har beställt kanonväder, och alla team verkar laddade till tänderna.

Vi ser fram emot en spännande final och avslutning på årets serie – Välkomna till Skåne!

/ Mikael Persson

www.aktuellmotorsport.se

(Evenemang: 2003-10-04 ERF-final 6 timmars långlopp MC)
(Bild: 1427)