HMS News

Inbjudan klubbmöte 3/12 ’Andra hästkrafter’

Studiebesök och klubbmöte ’på jobbet’ hos Peter Eriksson. Vi är ju vana att se Peter fräsa omkring i sin silverfärgade PRC Sportvagn. Men denna kväll bjuder Peter oss på andra hästkrafter.Alla medlemmar hälsas varmt välkomna till Flyinge Kungsgård den 3 December,

kl. 19.00 (prick). Följ skylt ’Hingstdepå’.

Peter Eriksson ingår i det svenska hopplandslaget och är till vardags verksam som instruktör på Flyinge, som är Sveriges Avels och Hästsportcentrum. Dessutom är Flyinge också en mötesplats för de historiskt intresserade. Kungsgården är ett av världens äldsta stuterier med en historia som går ända tillbaka till 1100-talet.

Mer info om Flyinge

Anmälan senast den 30 November, se nedan.

Varmt välkomna till en trevlig kväll.

/ Bruno & Bosse

Klubbmötes-värdar

Bruno Tel. 0418-80 802

Bosse tel. 0706-63 86 52

PS. Kom gärna med förslag och idéer på olika typer av klubbaktiviteter.

(Evenemang: 2003-12-03 Klubbmöte ’Andra hästkrafter!’)
(Bild: 2006)