HMS News

JMB Racing segrade!

ERF-långloppet på Ring Knutstorp blev en rysare. Redan från start var Hyllinge MS teamet JMB Racing med i toppen och kunde efter 6 timmars tuff körning i sprint-tempo till slut bärga sin första seger i serien – på hemmaplan!
Serieledande favoriterna ATM Racing, försvann redan på träningen med trasig topp. Utmanarna Pentascrew, tog starten tätt följd av Team Bilia och JMB Racing. Dessa tre drog upp ett ruskigt tempo den första halvtimmen. Många skakade på huvudet i depån och förutspådde en krasch eller mekaniska problem. Mycket riktigt fick både Pentascrew och Team Bilia problem under racets gång. Men JMB’s orange BMW bara fortsatte att gå…och gå…och gå… i mål.

JMB tog därmed sin första mycket välförtjänta seger i ERF. De 50 nya friska hästkrafterna tycks ha gjort susen i BMW’n. Nu när isen är bruten lär det med stor sannolikhet bli fler segrar för JMB, som gick upp på 5:e plats i serietabellen och har möjlighet att utmana om slutsegern i finalen på Anderstorp den 18 Oktober.

Resultatet är utlovat att bli publicerat senast Måndag här på webbsajten, efter hand fyller vi också på med bilder och smånotiser. Kommentera gärna racet i forumet.

(Evenemang: 2003-10-05 ERF 6-timmars långlopp Bil)
(Bild: 2229)