HMS News

Kick-off hos Norén!

Bilar för både racing och gata, vattenskotrar och möjlighet att åka 50 knop på havet!På lördag har Norén Motorsport och West Coast Racing Kickoff i Båstad. Totalt kommer drygt åttiotalet samarbetspartners och teammedlemmar att ha fest på flotta Hotell Skansen.

’- Dels vill vi fira att premiären är nära, och dels vill vi samla alla till en trevlig upptakt’, säger Peo Norén.

Under eftermiddagen bjuds allmänheten in för att bekanta sig med de båda västkustbaserade racingteamens tre BMW E46 som ska tävla i STCC. Teamens trailar visas, och företaget Stora Blå lockar med åkturer i gummibåt i hisnande 50 knop! Dessutom blir det fräcka BMW-gatbilar från Lunds Bil i Varberg och en hel del annat smått och gott.
-’Vi nappade på idén för det är kul göra någonting nytt för sponsorerna’, säger Dick Jönsson Wigroth, West Coast Racings teamchef som annars huserar i Halmstad.

Konferencier under kvällen blir Patrik ’Budda’ Andersson, välkänd speaker under STCC-helgerna.

Ytterligare upplysningar: Annemo Friberg, Norén Motorsport, 070-55 411 70
(Bild: 2116)