HMS News

Peo Norén i hårdträning!

12 ton på en och en halv timme i gymmet. Peo Norén har återupptagit sin tuffa träningsdos för att komma i form till premiären på Knutstorp.- ’Det gäller att fylla upp overallen på rätt sätt’, säger den något fåfänge STCC-föraren. Han pustar och stånkar med de 100 kilona på skivstången, men ge sig är ingenting han tänker på.

– ’Fast jag kommer inte att klara målet med att väga 90 kilo’, suckar han. Efter några veckor med en envis förkylning, och på det magsjuka, stannar den digitala vågen nu på 80 kilo.

– ’Jag skulle vilja lägga på några kilo i bara muskler’. Alltså tränar han stenhårt med skivstång och hantlar hemma på Hälsostudion i Båstad, och käkar råa ägg för allt vad tygen håller.

Samtidigt har den BMW han ska köra också fått sig en rejäl genomgång. Fast här handlar det mer om att plocka ner och gå igenom. – Vi har också skaffat en växellåda i reserv, drivaxlar och en rad andra komponenter utifall det skulle behövas, säger Peo. På söndag körs de båda inledande racen på Ring Knutstorp, det ena på 15 varv och det andra på 18.

– ’Nu har jag väntat länge på adrenalinkicken som tävlingsmomentet ger, så äntligen är det dags’, säger Peo vars mål är att vinna privatcupen.

(Evenemang: 2004-05-01–2004-05-02 Kvällspostens Newsrace)
(Bild: 2116)