HMS News

S60 och FF Zetec!

Första racen för helgen och för året har körts och nedan följer en kort resumé av dessa.Daniel Haglöf startade från pole position och han tog också ledningen från start i första racet i S60 Challenge. Han var aldrig direkt hotad under racet och kunde gå i mål som segrare i årets första deltävling.

Andraplatsen var det desto större fight om, men till slut var det Jimmy Johansson som fick ge sig till favör för Petter Granlund, som därmed tog hem andraplaceringen.

I Formel Ford Zetec tävlade två av Hyllinge MS lovande ungdomstalanger, Daniel Ivarsson och Micke Ohlsson. De inledde säsongen 2004 med en åttonde respektive en tionde plats. Vann racet gjorde finländaren Aki Sandberg före två andra finländare Juho Annala och Markus Niemelä.

(Evenemang: 2004-05-01–2004-05-02 Kvällspostens Newsrace)