HMS News

Tätt i täten i E-kart!

För första gången på väldigt många år har vi kört en kartklass på Ring Knutstorp. Under dagens race var det väldigt tätt i täten, med skiftande av ledare under nästan hela tiden.
Thomas Johansson och Tomas Westerlund hade tighta fighter redan från start och till slut lyckades Johansson ta sig förbi, till ingen nytta egentligen. För med sex varv kvar rullade han i depån med ännu okända problem.

Med fem varv kvar tog Poul V Petersen över ledningen från Tomas Westerlund och det gick riktigt fort i täten, för med tre respektive två varv kvar varvades två bilar. Tilläggas bör att Poul V Petersens bästa varvtid var 00:59:338.

De sista två varven blev riktigt rafflande med två byten av topplaceringen, men slutligen kunde Poul V Petersen ta emot målflaggan som vinnare.

(Evenemang: 2004-05-01–2004-05-02 Kvällspostens Newsrace)