HMS News

Sturesson på gång inför finalen!

Trots de tekniska problemen som gjorde att Johan Stureson fick starta sist i Pre finalen av tredje ronden av STCC 2004, blev det efter stark körning nya värdefulla poäng.Redan efter starten av pre finalen så hade man avancerat upp i fältet.
Johan Stureson i sin Peugeot kämpade för fullt och man klättrade och klättrade hela tiden i resultatlistan. Hade det varit ett par varv till, så kanske man hade slutat topp sex och därmed fått starta i pole i finalen.

Nu nådde man fram till en nionde plats, jämsides i mål med åttondeplacerade Mattias Andersson i Alfa Romeo. Mycket starkt efter att fått starta sist.

Så finalen i eftermiddag blir med all säkerhet en mycket spännande sådan.

Vann Pre finalen gjorde Richard Göransson BMW klart före Volvoföraren Robert Dahlgren och Tomas Engström Honda.

Av Staffan Börjesson

(Bild: 2405)