HMS News

Racerapport från Gustavssons!

Micke och Calle har varit och tävlat på Colmar Berg i Luxemburg! Vi får här chansen att ta del av deras racerapport!Då var man på väg hem från Colmar Berg, Luxemburg.
Banan vi körde på är Good Years test-bana. Banan i sig var väl ok, men mycket smal och krokigt och säkerhetsmässigt fanns där en hel del mer att önska.
Men vi kom i alla fall alla därifrån i ett stycke.
Tidsträningen gick väl lite si & så. Det där med bara långsamma kurvor som man bara ska brotta sig igenom är inte riktigt min grej. Det blev 4:e tid till slut.

Lagom till racet börjad det ösregna. Så det blev spännande.
Starten gick bra och var 2:a in i första kurvan efter Bosse Warmenius, sedan ramlade jag ner till 4:e och sedan upp till 3:e plats. Bosse åkte ifrån i täten men jag och Karl Anton i en Alfa GTA åkte jämt.

Så vi förarebytet var vi 3:a. Sedan åkte Calle riktigt bra och höll 3:e platsen utan problem. Hans bästa tid i race var bara 0,02 sekunder efter min.
Vi är väl nöjda, 1 timme i regn på en bana utan några avåkningszoner gällde det mest att göra så få misstag som möjligt. Det blev en pallplats i alla fall. Bosse & Gunnar vann före Anton.

Arrangören hade verkligen ansträngts sig, tyvärr var väl inte banan den bästa, men trevligt i alla fall.

Nu är det Oldtimer GP på Nurburgring nästa gång om tre veckor.

Vi hörs!
Micke & Calle

(Bild: 2350)