HMS News

Årets överraskning i ERF debuterar på Knutstorp

Team Surprise med sin vita BMW är definitivt årets överraskning i ERF-serien.Teamet debuterade i serien redan förra året, men placeringarna var blygsamma. Den nybyggda bilen drabbades av motorras (två gånger). Hela teamet trimmades in, och fungerar nu perfekt.

I år har man varit med i serietoppen redan från premiären. Säsongen inleddes med en snygg 4:e plats i på Falkenberg. Man fick slita rejält eftersom man körde större delen av tävlingen utan servo.

I race 2 på Anderstorp skrällde Team Surprise och vann!

Senaste racet, också på Anderstorp, tog man pole position i tidsträningen. I racet kom man på pallen igen, denna gång en fin tredjeplats. Efter halva säsongen ligger Team Surprise på andra plats i tabellen bara två poäng ifrån serieledarna Pentascrew. Utan tvekan är ’BMW-olvon’ snabb, och teamet tycks fungera perfekt.

’- Vi tappade motoreffekt på Anderstorp efter någon timme men det är fixat nu, inför racet på Knutstorp har vi bara gjort den sedvanliga renoveringen’, berättar Roger Rudenbrandt.

’- Det skall bli mycket intressant och kul att köra på Knutstorp. Vi har aldrig kört där, då vi hoppade över den tävlingen förra året.’

Kika gärna på Team Surprise fina hemsida: www.surprise.nu.

/ Mikael Persson

aktuellmotorsport.se

(Evenemang: 2004-08-21 ERF 6 timmars långlopp bil)
(Bild: 2630)