HMS News

Team Bilia inte på startlinjen på Knutstorp

Team Bilia kommer tyvärr inte att starta i ERF-racet på Knutstorp till helgen. Renaulten hinner inte bli klar i tid.Det var på det första varvet i förra racet på Anderstorp som det hände, startfältets båda Meganer bytte färg med varandra. Eftersom Team Bilia tidigare under säsongen har haft motorras, krånglande växellåda, och en tidigare sammanstötning som också krävde plåtarbete, så årets budget är ganska urholkad.

Torben Steen berättar att man trots allt hade räknat med att komma till start, men några delar hinner inte levereras i tid. Man hade bokat behaglig övernattning för teamet i en stuga i Kågeröd, strax intill banan. Den finns nu ledig om någon vill ta över. Kontakta omedelbart Annika på Kågeröds Stuguthyrning & Bed and Breakfast, Tel. 0418-809 27, 0704-83 30 33.

Vi hoppas se den gula Meganen nästa gång istället. Håll ut gubbar, turen vänder förr eller senare.

/ Mikael Persson

aktuellmotorsport.se

(Evenemang: 2004-08-21 ERF 6 timmars långlopp bil)
(Bild: 2520)