HMS News

Lättstyrt i Haggenas Racing

Hyllinge MS teamet Haggenas Racing har visat i år att man har fått full fart på sin Volvo ’Herr Boll’. Sedan förra ERF-tävlingen på Anderstorp har det varit full aktivitet i garaget. Det blev ju som bekant en sammandrabbning i loppets slutskede.Jonas Carlsson i Haggenas Racing berättar:

’- Vi har reparerat diverse bucklor, fälgar, front, hjulupphängning fram. En massa tid i garaget men vi passar på att montera servostyrning i samband med att vi ändå fick riva ner hjulupphängningen fram. Ingen ont som inte har något gott med sig! ’

Haggenas-Racing, är baserat mellan Höör och Hörby i centrala Skåne bara några mil från Ring Knutstorp. Resan kommer att blir lite kortare, men det blir inget besök på Burger King i Värnamo på hemvägen.

’- Vi ser alla fram emot Knutstorp som är favoritbanan, den kommer dock vara den mest fysiskt krävande bana. Förhoppningsvis ska det gå lite lättare nu med servostyrningen.

– Vår målsättning är naturligtvis högt satt men vi har vid det här laget lärt
oss att allt kan hända och att tävlingen inte är avgjord förren målflaggan
fallit. Vi skall komma helskinnade i mål med en fungerande bil.’

Mer info

Haggenas-Racing

/ Mikael Persson

aktuellmotorsport.se

(Evenemang: 2004-08-21 ERF 6 timmars långlopp bil)
(Bild: 2502)