HMS News

Lodnert fick pris på SM finalen

Årets pris av Bornebuschfondens stiftelse gick till Kenneth Lodnert. Det var under söndagseftermidagen som priset utdelades i samband med den ordinarie prisceremonin av 125 Junior. Med stora applåder hurrades Lodnert fram till podiet för att ta emot diplom och prispeng. En tår av glädje skymtades då Kenneth tog emot priset och kramade Kaj.

kortfakta om priset:
Kaj Bornebusch Stiftelse för motorsportens befrämjande delar ut priset till en person som genom sina insatser innom motorsporten gjort stora insatser för att befrämja den. Det kan vara som aktiv, funktionär, administration eller på annat sätt. (Ex. Johan Torén TV)
Personen utses av en komité där HMS årsmöte väljer 2 ordinarie och 1 supleant. Kaj B eller representant för hans familj har 1 plats i komitén

Jörgen Prahl /jppfoto.se
(Bild: 2629)