HMS News

ERF-bilar i DM

Information har inkommit från Södra BF, genom Anders Gustavsson och Claes-Göran Elofsson, angående DM-tävlingen på Ring Knutstorp den 11/9.Som ett försök att få ett större startfält och bredda klassen kommer vi att bjuda in bilar från ERF-serien, långloppserien som körs på Ring Knutstorp, Falkenbergsbanan och Scandinavian Raceway i Anderstorp, till DM-deltävlingen på Ring Knutstorp 11 september. ERF-bilarna kör tillsammans med bilarna från DM och Volvo Original Cup (VOC), men erhåller inte några DM-poäng. Om det blir fler totalt anmälda vid anmälningstidens utgång i denna kombinerade klass än vad som banlicensen tillåter (33 st), kommer företräde att ges till DM och VOC. Prisutdelning sker efter resultatet i respektive klass.

(Evenemang: 2004-09-11 DM/KM Banracing)