HMS News

Ivarsson i Bilsport Börsen

Vårt eget stjärnskott Daniel Ivarsson kommer att vara med i Bilsport Börsen!När Rickard Rydell besökte Mantorp Park som gäst förare i STCC passade tidningen Bilsport Börsen på att göra ett reportage om Daniel Ivarsson och Rickard Rydell.

Men vad har Rickard Rydell och Daniel Ivarsson gemensamt förutom att de båda kör racing?

Jo, de har båda Picko Troberg som manager!

Picko Troberg ”upptäckte” Rickard Rydell 1986 och då var inte Daniel född ens, Rickard har sedan jobbat med Picko under nästan hela hans karriär och det har tydligen varit framgångsrikt med tanke på att Rickard är nu fabriksförare för Seat i ETCC serien.

Daniel själv säger så här:

– ’Jag tycker detta är det bästa reportaget som skrivits om mig hittills och jag rekommenderar Er att rusa till affären eller kiosken och köpa ett eget exemplar!’

www.daniel-ivarsson.com

(Bild: 2428)