HMS News

Rescue samarbete mellan Hyllinge MS och SRIF

HMS-Rescueteam är mycket glada över att se förstärkningen av rescuegrabbar från SRIF i Malmö. SRIF är klubben som står bakom Meca raceway i Malmö.Ett samarbete mellan HMS och SRIF (www.srif.se) när det gäller Rescuepersonal är till stor vikt för bägge klubbarna. HMS har mycket kompetent rescuepersonal som behöver utveckla sina kunskaper inom Dragracing. Detta gör vi när vi hjälper till med säkerheten vid SRIFs tävlingar.

SRIFs grabbar får se på andra former av motorsport än dragracing när de kommer till oss på Knutstorp. Jag är övertygad om att detta samarbete för mycket gott med sig.

Ett stort tack till grabbarna från SRIF för hjälpen vid finalerna i ERF 2-3 oktober.

/ Tomas Olsson

(Evenemang: 2004-10-03 ERF 6-timmars långlopp Bil)