HMS News

Funktionärsrapport -04

Så var säsong -04 slut och det är dags att dra sig tillbaka för att samla krafter till nästa säsong.Vi började året med flera olika utbildningar bla Racingskolan, teknikerutbildning, steg 2 samt sjukvård. och brandövning. Det har tillkommit lite nya funktionärer och det är så klart mer än TACKsamt!

Årets tävlingar har genomförts med bravur, vi har kört klubbrace bil & mc, ERF (långlopp) bil & mc, Roadracing SM och inte minst 2 STCC-deltävlingar.

I år fick vi STCC premiären som var mycket lyckad samt att vi körde finalerna i RR SM, ERF bil & mc. Vi har fått stora TACK från förare, teamen och arrangörerna för våra väl genomförda tävlingar där vi har guidat förarna runt banan med våra flaggor och skyltar.

Vi har även kört 6st kvällsträningar var av de två sista var 1 renodlat mc-och 1 renodlad bilkväll.
Under året har våra funktionärer hjälpt andra arrangörer både på vår egen bana och andras banor där ibland MGCC, Tyska Porsche och SRIF som vi har startat ett samarbete med.

B1 & B2 vill tacka alla som har hjälpt till under året på olika poster
Som upptakt till nästa säsong så är det öppet i vita tornet Lördagar jämna veckor från kl 14 och framåt där vi träffas för att snacka, fika, planera för säsong -05 och mycket annat skoj.

Ha det underbart till vi ses igen!

/Jörgen Olsson & Stefan Klemmedsson

Skicka gärna ris eller ros, idéer och förslag till oss! (banchef@hyllingems.se)
(Bild: 1373)