HMS News

Daniel Ivarsson på Bilsportmässan mm

Som tack för att Ni valde att skicka mig till Bilsportmässan och Bilsportforum i Stockholm den 19-21/11 så skickar jag här med en liten rapport!
Hej HMS

Bilsportmässan/forum var bestående av tre ”event”: Bilsportforum; där vi diskutera SBF och svensk motorsportsframtid, Bilsportmässan; där skulle vi presentera skolan inför publiken på ’stora scenen’ och Bilsportgalan; en stor gala i Viktoriahallen!

Det började redan på fredagen då jag och de andra eleverna på racinggymnasiet presenterade skolan, senare på fredagen började Bilsportforum, där delades vi in i små grupper bestående av SBF delegater, förare, arrangörer m.m. Vår uppgift var att diskutera SBF framtid fram till 2012, det var mycket givande och jag hoppas Svenska Bilsport Förbundet fick lite mer fart efter de livliga diskussionerna! Under fredagen hölls även föredrag om framtiden, och om hur ungdomar tänker och kommer att tänka i framtiden.

På lördagen var det dags för nya diskussioner i Bilsportforum, det var även denna gången givande diskussioner och nu får SBF mycket att göra med att bearbeta alla nya idéer. På kvällen var det den stora Bilsportgalan i Viktoriahallen (i Älvsjö), galan bestod av prisutdelning, stipendieutdelning,
trail-motorcross uppvisning, tre rätters meny o.s.v. kort sagt en underbar kväll!

På söndagen fortsatte Bilsportforum och därefter fick vi ytterligare lite tid att strosa runt på mässan!

Tack HMS, för att jag fick åka på detta, jag hoppas att jag även kunde representera HMS åsikter!

Med vänliga hälsningar:

Daniel Ivarsson

___________________________

Daniel Ivarsson Racing

Lyckornas väg 20,
266 97 Hjärnarp
Sweden