HMS News

Nytt från Ebbessons!

Under vintern tror många att racingen ligger nere, men det är nu det verkliga jobbet startar. Ebbessons jobbar stenhårt med Ebbesson Motorsport inför nästa säsong.
– ’Det är nu man verkligen måste ligga i om man vill ha en fortsättning i racingen’, säger Inge Ebbesson (teamchef Ebbesson Motorsport).

Just nu jobbas det för fullt med trailerinredning, bilarna, samarbetspartners med mera. Att två Volvo S40 Challenge kommer att köra för teamet under nästa säsong är redan klart. Det är Andreas Ebbesson och Ibrahim Bakirci som fortsätter ytterligare en säsong i den populära JSM klassen. Om det blir några fler Volvo S40 Challenge i teamet vill de helst lämna osagt.

Ryktena säger även att teamet kommer att driva bilar i 1600 Production 2005. Detta är inget som Peter Ebbesson (leder STCC satsningen) varken vill bekräfta eller dementera. Vad STCC satsningen kommer att hamna i är ännu oklart.

Det arbetet har handlat mest om än så länge är återställningen av Peters bil efter kraschen sista deltävlingen. Höger framvagn på bilen har bytts ut. Förhoppningsvis är bilen klar i början av nästa år då den är till salu. Eventuell support kan förekomma.

Deras nye trailer som vi fick se ute på racerbanorna i slutet av säsongen 2004 har det också hänt en del med. Just nu byggs det inredning för fullt i den. Allting tar sin tid eftersom man först och främst måste skaffa fram pengarna, den viktigaste punkten i ett racingteam.

Det cirkulerar alltså en del frågetecken kring Ebbesson Motorsport, men de hoppas få allting klart i början av nästa år.

Ebbesson Motorsport passar även på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt år!

Länk

Ebbesson Motorevents »

(Bild: 2906)